ASENNUS

ILMAVESILÄMPÖPUMPUT KÄYTTÖKUNTOON ASENNETTUNA

ILMAVESILÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUS

Ilmavesilämpöpumppujen asennus ja huolto meiltä. Kartoituskäynnillä tutkimme ilmavesilämpöpumppu järjestelmän sopivuuden kotiisi ja annamme tarjouksen parhaiten sopivasta ratkaisusta.

ILMAVESILÄMPÖPUMPUN PERUSASENNUS

Ilmavesilämpöpumpun perusasennus riittää useimmassa asennuskohteissa, joissa on valmis vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä.

Perusasennukseen sisältyvät myös sähkötyöt ja kylmäainetyöt, joten muita välikäsiä ei tarvita.

Mikäli asennuskohteessa tarvitaan esimerkiksi timanttiporausta kivi- tai betoniseinään, onnistuu se suoraan meidän toimesta. Voit myös tilata kartoituskäynnin, jonka aikana selvitämme perusasennuksen riittävyyden ja mahdolliset lisätöiden tarpeen. Kartoituskäynnin yhteydessä saat myös asiantuntijan ehdotuksen ilmavesilämpöpumpun sijoittamisesta kohteeseen.

Kartoituskäynnistä emme veloita erikseen!

Perusasennuksen hinta on alk. 2900€

  • Asennustyö on kotitalousvähennys kelpoinen

ILMAVESILÄMPÖPUMPUN ASENNUKSEN KOTITALOUSVÄHENNYS

Ilma-vesilämpöpumpun perusasennuksen töiden osuus, sekä mahdolliset lisätyöt kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja sitä voi saada enintään 2250 EUR vuodessa. Vähennys on 40% arvonlisäverollisesta työn osuudesta ja vähennys suoritetaan ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Omavastuun osuus kotitalousvähennyksessä on 100 EUR (v. 2020). Jos ilma-vesilämpöpumppu korvaa öljylämmityksen niin kotitalousvähennystä saa 60% (max. 3500€) asennuskuluista. 

Olethan yhteydessä myyntipalveluumme, jos kaipaat lisää tietoa palvelusta!

TILAA KARTOITUS JA ASENNUS

HUOLTOPALVELUT AINA LÄHELLÄSI