Mitsubishi Electric-  ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpulla edullista lämmitystä ja viilennystä.

Ilmalämpöpumppu sopii loistavasti niin kotiin kuin vaikkapa toimistokohteeseenkin. Se voidaan asentaa sähkölämmityksen rinnalle, jolloin lämmityskuluissa on mahdollista säästää jopa 55%!

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput on kehitetty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa, joten voit huoletta käyttää niitä paukkupakkasillakin.

UUTUUS! Mitsubishi Electric LN-ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine, silmää hivelevät väriviimeistelyt, paras saavutettavissa oleva energialuokka, täynnä uusia ominaisuuksia. Vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena: Helmenvalkoinen, rubiininpunainen, onyxinmusta ja lumenvalkoinen ovat tämän huipputuotteen viimeistellyt sisäyksikön värit.

Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus

Meiltä kysytään usein, että käyttäähän ilmalämpöpumppukin sähköä, joten miten se muka säästäisi sitä? Vastaus löytyy hyötysuhteesta; jos sähköpatteri ottaa yhden yksikön energiaa, ja luovuttaa sillä yhden yksikön lämpöä, ilmalämpöpumppu luovuttaa jopa yli viisi yksikköä lämpöä yhtä energiayksikköä kohden. Ilmalämpöpumppu antaa aina enemmän kuin ottaa, ja tästä syystä se on myös ympäristöystävällinen lämmitysmuoto.

Ilmalämpöpumpun asennus ja hinta

Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa lähes millaiseen seinään vain, mutta sen sijoituspaikka vaikuttaa muunmuassa sen energiahyötyyn. Ilmalämpöpumpun asentaminen pitäisikin aina jättää ammattilaiselle, jolla on valtuudet asentaa lämpöpumppuja. Hän osaa katsoa sille parhaan paikan ja tehdä asennuksen turvallisesti.
Pyydä meidät ilmaiselle mitoituskäynnille, niin teemme mielellämme tarjouksen sinulle sopivimmasta ilmalämpöpumpusta! Meiltä on mahdollista saada myös joustavia rahoitusmahdollisuuksia.

Yhteystiedot:

myynti ja asennus
Juha Syrjänen
Puh. 040 152 7800
Sähköposti: juha(at)ekkh.fi