ILMA-VESILÄMPÖPUMPUT

MYYNTI | ASENNUS | HUOLTO

ILMAVESILÄMPÖPUMPUT KOTIIN JA TOIMISTOON

Ilmavesilämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto meiltä.

Ilmavesilämpöpumppu sopii kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmönjakoverkko, kuten vesipatterit tai lattialämmitys. Ilmavesilämpöpumppu voidaan asentaa kodin pääasialliseksi lämmönlähteeksi tai tukemaan toista lämmitysjärjestelmää.

Ilmavesilämpöpumppu on helppo ottaa käyttöön ja säästät jopa 60 prosenttia lämmityslaskussasi!

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mitoittamaan ja valitsemaan oikean tehoisen ilmavesilämpöpumpun. Meiltä saat myös ammattitaitoisen asennuksen sekä opastuksen asennetun järjestelmän käyttöön.

Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Tuusula, Kerava, Lohja, Kirkkonummi, Vihti ja Kauniainen

MYYNTI

Ilmavesilämpöpumpun hankinta kotiin on järkevä investointi, joka maksaa itsensä takaisin. Ilmavesilämpöpumppu tuottaa vuosittain jopa 1 500 – 2 000 euron säästöt lämmityskuluihin verrattuna esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitykseen.

Myymme Scanoffisen maahantuomia Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppuja, jotka toimivat tehokkaasti myös talven pakkasilla.

Asiantuntijamme kartoittaa kohteen ja kuuntelee toiveenne, joiden pohjalta teemme tarjouksen teille sopivasta ratkaisusta. Valtiolta voi anoa myös ELY-avustusta (4000€) öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseksi.

ASENNUS

Asennamme ilmavesilämpöpumput käyttökuntoon. Asiantuntijamme kartoittaa kohteen, jonka pohjalta tarkentuu hinta.

Jos ilmavesilämpöpumppu korvaa öljylämmityksen niin kotitalousvähennystä saa 60% (max. 3500€) asennuskuluista. Jos asennus öljylämmityksen rinnalle niin kotitalousvähennyksen osuus on 40% (max. 2250€). Tuki on henkilökohtainen ja kummatkin puolisot voivat hakea sitä. 

Olemme Tukes hyväksymä asennusliike. Meillä on asennuksiin tarvittavat kylmäaine- ja sähköluvat, joten kaikki asennustyöt hoituvat ammattitaitoiselta asentajaltamme.

HUOLTO

Huollamme toimittamamme merkit uudenmaan alueella. Meiltä saat myös toimittamiemme ilmavesilämpöpumppujen varaosat ja huollon.

Ilmavesilämpöpumppu järjestelmä kannattaa huoltaa noin 2-4 vuoden välein ammattilaisen toimesta. Huolto pidentää laitteen käyttöikää ja varmistaa laitteesi hyvän hyötykertoimen myös jatkossa.

Huollossa tarkastetaan laitteiston kunto sekä kytkennät sekä optimoidaan järjestelmän ja laitteiston asetukset parhaan mahdollisen hyödyn saamiseksi.

MIKSI MITSUBISHI ILMAVESILÄMPÖPUMPPU

  • Kustannustehokkaat ja ympäristöystävälliset laitteet
  • Suuri lämpöteho myös pakkasilla
  • Helppokäyttöiset toiminnot lämmönsäätelyyn
  • Kompakti sisäyksikkö myös pieneen tilaan
  • Saatavilla 300 litran lämminvesivaraajalla
  • Asennus avaimet käteen -periaatteella, nopeasti ja vaivattomasti
  • Ammattitaitoiset asennus- ja huoltoliikkeet ympäri Suomen
  • Kattava ja pitkä takuu
  • Varaosia ja tukea saatavilla laitteen koko elinkaaren ajan
  • Maailman johtava lämpöpumppuvalmistaja

VALTUUTETTU HUOLTO SEURAAVILLE MERKEILLE

HUOLTOPALVELUT AINA LÄHELLÄSI